Camí des Frares

Camí des Frares, camí històric de Ferreries que enllaçava i comunicava els llocs del nord de Ferreries:  Ruma, Rumanou, Sant Francesc, Sant Pere… fa més de 100 anys era el camí més pràctic per anar al nord de Menorca des de Ferreries. La costa de Sant Pere era un camí difícil i feixuc, viatjar des del lloc de Terra Roja passant per l’antiga carretera d’anar de Maó a Ciutadella (és a dir el Camí d’en Kane) suposava un alleujament pels qui hi viatjaven. De moment no sabem quan es va construir, ho intentarem descobrir.

Alguns documents (arxiu de Ferreries) del segle XIX que fan referència al Camí dels Frares:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s